ТОВ «Житомиргаз Збут» встановив річний тариф на газ -  7,99 грн/м куб.

ТОВ «Житомиргаз Збут» встановив річний тариф на газ -  7,99 грн/м куб.

На виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №572 «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», опубліковано річні тарифи на природний газ з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Так, постачальник ТОВ “ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ” на своєму сайті оприлюднив річну ціну ресурсу, яка складає 7,99 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки). Аналогічна ціна діятиме і в рамках тарифу «Твій газ Місячний». Така ціна діятиме з 1 травня поточного року до 30 квітня 2022 року.

«Споживачі блакитного палива будуть застраховані від сезонних коливань вартості газу. Тариф «Твій газ Річний» гарантує клієнтам компанії стабільну ціну протягом 12 місяців, яка не може збільшуватись протягом дії базової річної пропозиції», – зазначає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Як повідомляється на сайті газової компанії, клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» не потрібно збирати документи та підписувати новий договір, аби користуватися тарифом «Твій газ Річний». Адже з 1 травня 2021 року усі споживачі природного газу за замовчуванням будуть переведені постачальником на цю базову річну пропозицію.

Відео дня

Переваги тарифу «Твій газ Річний»:

ціна газу протягом року може змінюватися лише у бік зменшення;

не потрібно підписувати новий договір та подавати документи;

передавати показники лічильника потрібно як і раніше.

«Базова річна пропозиція дозволяє споживачам газу отримувати пільги та субсидії. Тариф «Твій газ Річний» для клієнтів компанії є своєрідною страховкою від значних стрибків ціни на блакитне паливо. Це зручний тариф для тих споживачів, які прагнуть стабільності протягом всього року», – запевняє Олена Благодарська.

Для клієнтів, які виявлять бажання змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» підготував кілька тарифів. Наприклад, вже з 01 травня 2021 року починає діяти тариф «Твій газ Місячний». Вартість газу в межах цього тарифного плану у травні становить 7,99 грн за кубометр.

Ціна газу у межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку та змінюватиметься щомісяця. ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» інформуватиме про ціну блакитного палива за цією комерційною пропозицією щомісяця за п’ять днів до початку наступного терміну постачання. Таким чином, у споживачів буде можливість зекономити, якщо газ подешевшає. Передавати показники лічильника необхідно як і раніше – з 1 до 5 числа кожного місяця, а сплачувати за газ – до 25 числа щомісяця, наступного за періодом споживання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника, через Особистий кабінет 104.ua, або надіслати електронною поштою на адресу [email protected].

Також фіксований річний тариф на природний газ оприлюднила ГК «Нафтогаз України» – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки). Про переваги «Фіксованого» тарифного плану та відповіді на поширені запитання щодо нього можна дізнатися на офіційному сайті ГК «Нафтогаз України».

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ігор Мазепа

    Показове прізвище - Благодарська. Шляк би трафив таких благодійників. А все від того, що терпимо бандитську, окупаційну владу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up