Собівартість безоплатних обідів для малозабезпечених житомирян збільшиться

Собівартість безоплатних обідів для малозабезпечених житомирян збільшиться

Рішення про збільшення собівартості гарячих обідів було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 1 лютого 2023 року.

Ціни на обід для малозабезпечених зростуть на 20 грн.

“Проєктом рішення передбачається збільшити вартість гарячих обідів для одиноких непрацездатних громадян, які знаходяться на обслуговуванні в нашому Житомирському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міськради. Раніше вартість обіду була 60 грн – звичайний і 80 грн – святковий – до Міжнародного дня осіб з інвалідністю і Дня людей похилого віку, а тепер пропонується 80 і 100 грн відповідно у зв'язку з підвищенням вартості харчових продуктів. Для того, щоб забезпечити саме якісні обіди, необхідно трішки підвищити якість гарячих обідів”, – розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Вікторія Краснопір.

Також пані Краснопір прозвітувала про тогорічну діяльність Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Відео дня

“Минулого року, 2022, хоча це був і воєнний рік, у нас прохарчувалось 900 осіб, отримали гарячі якісні обіди. В середньому 85 осіб харчувалось в місяць і за рік на це було витрачено 1 млн 56 тис. 900 грн”, – сказала директорка департаменту соціальної політики міської ради.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up