Реконструкція стадіону "Полісся" коштує 150 млн грн

Реконструкція стадіону "Полісся" коштує 150 млн грн

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко запевняє, що стадіон “Полісся” нарешті добудують. Про це новопризначений очільник ОДА заявив 28 серпня під час своєї першої пресконференції.

 

«Як мені сказали, я вже четвертий (голова Житомирської ОДА, який обіцяє добудувати стадіон – ред.). Так ось я вам скажу: унікали, взагалі унікальні ситуації, було б більше часу, я вам розказав би. Я наведу приклади: перетягують цей рік за роком, там щось кажуть, якісь козирки – воно все потрібно, напевно. Але задача чомусь у них перетягнути в новий рік, потім збільшити бюджет, потім знову «хрюкнуть» і на цих 2% спокійно жити. Не буде! Добудуємо. В тих коштах, які є. Не будемо збільшувати. Хто не буде будувать, піде до чортової бабушки. Ми стадіон добудуємо», – стверджує Віталій Бунечко. Про це пише Спортивний Житомир.

Зазначимо, 11 березня 2019 року на засіданні Ради регіонального розвитку в Житомирі тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич назвав стадіон “Полісся” головним спортивним символом змін на Житомирщині. А 8 квітня 2019 року віце-прем'єр міністр України Геннадій Зубко проінспектував хід реконструкції житомирського стадіону “Полісся”. Тоді Ігор Гундич розповів, що здати в експлуатацію об’єкт сподіваються у другому-третьому кварталі поточного року.

Відео дня

17 травня футбольна команда “Полісся” вперше за останні 15 років провела тренування на “рідному” стадіоні в Житомирі.

31 травня на стадіон “Полісся”, де триває реконструкція, вкотре навідався тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич. На той період, на стадіоні завершували асфальтувати доріжки.

У середині червня в ОДА відзвітувались про роботу будівельників на стадіоні «Полісся», запевнивши, що все йде планово та поетапно.

Нагадаємо, що реконструкція стадіону “Полісся” почалася 2013 року – тоді з компанією «АртХаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 році підрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйона.

У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень, тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн.

1 березня 2019 року тодішній голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Анатолий Петрович Ширченко

    Пропущене четверте слово-"долбоебам"(
  • Вадим Кузьмін

    Понад 60 лямів викинули по прозорро, ще 150 хочуть розпіліть аууу парахаботіки, і ті кому потрібні докази що кризи немає, а кошти пилять де виии??? Чи за 150 добудують накінець?))
  • Юрий Олексюк

    А в які терміни?
  • Oleg Demchishin

    У гуни заберёт?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up