Реконструкція стадіону "Полісся" коштує 150 млн грн

Реконструкція стадіону "Полісся" коштує 150 млн грн

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко запевняє, що стадіон “Полісся” нарешті добудують. Про це новопризначений очільник ОДА заявив 28 серпня під час своєї першої пресконференції.

 

«Як мені сказали, я вже четвертий (голова Житомирської ОДА, який обіцяє добудувати стадіон – ред.). Так ось я вам скажу: унікали, взагалі унікальні ситуації, було б більше часу, я вам розказав би. Я наведу приклади: перетягують цей рік за роком, там щось кажуть, якісь козирки – воно все потрібно, напевно. Але задача чомусь у них перетягнути в новий рік, потім збільшити бюджет, потім знову «хрюкнуть» і на цих 2% спокійно жити. Не буде! Добудуємо. В тих коштах, які є. Не будемо збільшувати. Хто не буде будувать, піде до чортової бабушки. Ми стадіон добудуємо», – стверджує Віталій Бунечко. Про це пише Спортивний Житомир.

Зазначимо, 11 березня 2019 року на засіданні Ради регіонального розвитку в Житомирі тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич назвав стадіон “Полісся” головним спортивним символом змін на Житомирщині. А 8 квітня 2019 року віце-прем'єр міністр України Геннадій Зубко проінспектував хід реконструкції житомирського стадіону “Полісся”. Тоді Ігор Гундич розповів, що здати в експлуатацію об’єкт сподіваються у другому-третьому кварталі поточного року.

Відео дня

17 травня футбольна команда “Полісся” вперше за останні 15 років провела тренування на “рідному” стадіоні в Житомирі.

31 травня на стадіон “Полісся”, де триває реконструкція, вкотре навідався тодішній голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич. На той період, на стадіоні завершували асфальтувати доріжки.

У середині червня в ОДА відзвітувались про роботу будівельників на стадіоні «Полісся», запевнивши, що все йде планово та поетапно.

Нагадаємо, що реконструкція стадіону “Полісся” почалася 2013 року – тоді з компанією «АртХаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 році підрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйона.

У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень, тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн.

1 березня 2019 року тодішній голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Анатолий Петрович Ширченко

    Пропущене четверте слово-"долбоебам"(
  • Вадим Кузьмін

    Понад 60 лямів викинули по прозорро, ще 150 хочуть розпіліть аууу парахаботіки, і ті кому потрібні докази що кризи немає, а кошти пилять де виии??? Чи за 150 добудують накінець?))
  • Юрий Олексюк

    А в які терміни?
  • Oleg Demchishin

    У гуни заберёт?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up