Обласні депутати збільшили фінансування на будівництво доріг та соціальних об’єктів

Обласні депутати збільшили фінансування на будівництво доріг та соціальних об’єктів

3 червня відбулось засідання одразу двох постійних комісій обласної ради: постійної комісії з питань бюджету та фінансів та постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього та малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

Про це повідомила пресслужба обласної ради. Участь у комісіях взяли перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко.

На розгляд комісій було внесено питання про погодження напрямів спрямування видатків бюджету розвитку, передбачених в обласному бюджеті на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, а також об'єктів соціальної сфери.

Так, з метою фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, а також об’єктів соціальної сфери члени обох комісій підтримали фінансування видатків бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами , які вказані у додатках 6, 7 до рішення обласної ради «Про внесення змін до обласного бюджету Житомирської області на 2021 рік».

Відео дня

Обсяг видатків бюджету розвитку, які спрямовуються Департаменту регіонального розвитку на будівництво даних об’єктів збільшився на 54,4 млн. грн. і складає 76,1 млн. грн.

DSC06403

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up