Найдорожчий антикварний посуд, який продають житомиряни

Найдорожчий антикварний посуд, який продають житомиряни

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати вигоду з непотрібної речі, з іншогобоку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби з’ясувати, за якою ціною пропонують придбати у Житомирі антикварний посуд.

Ми зібрали найцікавіший старовинний посуд, який можна придбати у Житомирі.

  • Старовинний глечик

Відео дня

Старовинний глек, родом з Японії. Автор оголошення зазначає, що посудом ніхто не користувався, він просто стояв на вітрині як прикраса.

Було б незрозуміло, якби в такий дорогий глек наливали молоко чи компот. Але, з іншого боку, його функціональність просто зникає: глек стоїть та чекає на нових власників, які також поставлять його на вітрину. І так до тієї пори, поки хтось випадково не розіб’є його. Колесо сансари.

Я би все ж намагалась його не розбити, бо ціна глечика 12 000 грн.

  • Мельхіоровий набір

Ще один потенційний екземпляр музею не використовуваних за призначенням речей, які потім продають за скажені гроші.

«Новий, жодного разу не використовувався, стан ідеальний», – пише  авторка оголошення Марія.

Мельхіоровий набір у рідному футлярі на 12 персон, проте декілька предметів загадковим чином зникли (можливо, набір все ж використовували, якщо дечого немає).

Авторка наголошує, що кухонні предмети вкриті шаром срібла, тому ціна як за непоганий срібний набір прикрас або навіть срібні зуби – 15 000 грн.

  • Вінтажне відро

Ні, це не глек і не кухоль. Навіть не бокал для вина, хоча дуже близько. Вашій увазі, шановні поціновувачі антикварного посуду, – елегантне вінтажне відро. Так, так, відро… для шампанського.

Власниця відра Інна пише, що воно глибоке, посріблене та навіть закордонне – із США.

За цей елемент заморської розкоші будьте готові віддати 6 210 грн.

  • Мастхев риболова

Автор оголошення пропонує нашій увазі три антикварні стопки, виготовлені із харчового свинцю. Країна виробник – Німеччина.

Пощастить, якщо вас у компанії саме троє, а якщо вас четверо або несподівано ще хтось приєднався, тоді як поділитесь?

Це ж, як писав Остап Вишня, на риболовлі стопка одна з найнеобхідніших речей, без неї як без рук і в човен без стопки – зась. Адже саме стопкою досвідчені рибаки вичерпують воду, якщо човен протікає.

Ціна за набір із трьох штук – 1 200 грн.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up