На Житомирщині власників трьох і більше племінних тварин запрошують отримати 10 тисяч гривень з обласного бюджету

На Житомирщині власників трьох і більше племінних тварин запрошують отримати 10 тисяч гривень з обласного бюджету

На Житомирщині фермери можуть отримати компенсацію за придбання установок індивідуального доїння корів, а аграрії – спеціальну бюджетну дотацію на вирощування льону та гречки. Крім цього, власники племінних телиць, нетелей та корів можуть отримати часткове відшкодування із обласного бюджету. Це передбачено Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області.

Про це повідомив начальник управління агропромислового комплексу облдержадміністрації Руслан Кирилюк.

«Власники трьох і більше корів можуть подати необхідний пакет документів до управління АПК і їм компенсується 10 тис. грн», – сказав Руслан Кирилюк.

Перелік необхідних документів:

Відео дня

1. Заявка.

2. Довідка про відкриття поточного рахунку.

3. Акт про передачу-продаж-закупівлю племінних тварин.

4. Копії племінних свідоцтв (завірений підписом та печаткою секретаріату сільської, міської рад або територіальної громади).

5. Платіжний документ на племінну тварину (накладна, квитанція, прибутковий касовий ордер, що підтверджує сплату).

6. Копія паспорта особи та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків.

7. Довідка з сільської, селищної, міської рад або територіальної громади, яка засвідчує наявність трьох і більше корів і придбану у племінних заводах, племінних репродукторах племінну телицю, нетелей або корову молочного, м’ясо-молочного напрямків продуктивності.

8. Копії паспортів корів та ветеринарних карток до них.

9. Письмове зобов’язання про збереження племінних тварин протягом поточного та двох наступних років.

Документи приймаються до 1 грудня 2017 року в управлінні агропромислового комплексу облдержадміністрації.

За матеріалами прес-служби Житомирської ОДА

 
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up