Місцеві бюджети області отримали понад 362 млн гривень земельного податку та орендної плати

Місцеві бюджети області отримали понад 362 млн гривень земельного податку та орендної плати

За п’ять місяців цього року платники податків Житомирської області поповнили місцеві бюджети на 362,7 млн гривень земельного податку та орендної плати, - повідомляє Головне управління ДПС у Житомирській області. 

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у  Житомирській області Олександр М`ясковський, це перевищило надходження січня – травня минулого року на 42,6 млн гривень або 13,3 відсотки. 

"Основна частина платежу – внесок юридичних осіб, ними перераховано з початку року 324,9 млн грн земельного податку та орендної плати, що на 39,5 млн гривень або 13,8 відсотки більше, ніж за січень – травень 2023 року. 

Фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 37,8 млн гривень плати платежу. Це на 3,1 млн гривень або 8,8 відсотки більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Відео дня

Зокрема, лише у травні надходження земельного податку та орендної плати склали 73,3 млн гривень, з них юридичними особами сплачено 65,4 млн гривень, фізичними особами – 7,9 млн гривень", - йдеться у повідомленні Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up