Кабмін обмежить ціну на газ для населення. Але тільки на час карантину. ВІДЕО

Кабмін обмежить ціну на газ для населення. Але тільки на час карантину. ВІДЕО

Кабінет міністрів України обмежить ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

У середу, 13 січня, відбулося засідання за участю президента Володимира Зеленського, Кабінету міністрів, представників НКРЕКП, голови НАК Нафтогаз і фахівців у сфері економіки, електро- та газової енергетики.

«На нараді після тривалого обговорення було ухвалено рішення про зменшення ціни на газ нижче за ринкову. Це означає зниження в платіжках людей більш ніж на 30%», - сказано в повідомленні Офісу президента.

Державне регулювання ціни на газ введуть на час карантину.

Відео дня

Джерело: НВ

 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (13)
  • Алла Гордійчук

    А за січень платіжку ого-го платити?
  • Наталья Ветрова

    А свет? Да, газ дорого ,это больше касается сел частного сектора в городе, у кого газовое отопление, а сколько домов за последние годы настроили с электроплитами и электроотоплением.Понизили цену на газ и разделили общество:на газу успокоятся, кто на электрике сами не добьются понижения, они в меншинстве
  • Галина Дубина

    Гнати тих шмигалів потрібно..
    Є ж люди компетентні у цій галузі...зарплати коболєву і шмигалям відповідні.
  • Георгий Собко

    - Побачать скоро паничі, як лексуси горять вночі!
    - Не тільки лексуси, а й дачі, хати та будки їх собачі...

    Маруся Гайдай reply Георгий Собко

    Георгий Собко чем скорище тем лучше будете здорові

    Віктор Капітанюк reply Георгий Собко

    Георгий Собко давно пора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up