Голова облради заявив про неприпустимість підняття тарифів "Житомиргазом"

Голова облради заявив про неприпустимість підняття тарифів "Житомиргазом"

Нагадаємо, сьогодні у Житомирі під будівлею АТ "Житомиргаз"на Фещенка-Чопівського зібралися біля 60 людей, щоб взяти участь у громадських слуханнях щодо підняття тарифу на транспортування газу.

Серед присутніх були і представники міської і обласної влади. Позицію голови обласної ради Володимира Федоренка з цього питання опублікував офіційний сайт облради. Зокрема Володимир Федоренко зазначив, що  монополіст «Житомиргаз» діє всупереч Меморандуму про збереження рівня тарифів між Урядом, НАК «Нафтогаз України», Асоціацією міст України і членами Конгресу, підписаному 30 вересня.

"334 мільйони гривень прибутку закладає собі у тариф монополіст «Житомиргаз», в той час, коли держава намагається зробити все можливе, аби не допустити підняття тарифу" - зазначає кеірвник облради.

Підняття тарифів у 2,5 раза для середньостатистичної родини обернеться понад 600 додаткових гривень на місяць, а для житомирської громади створить непід'ємне навантаження на місцевий бюджет.

Відео дня

«Зараз, в умовах третьої хвилі пандемії коронавірусної інфекції та карантинних обмежень, антилюдські рішення АТ «Житомиргаз» поставлять наших громадян у ще більш скрутне становище. Я вже підписав звернення, щоб запросити на засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку представників «Житомиргазу». Будемо приймати більш рішучі дії разом з депутатським корпусом на сесії обласної ради. Не допустимо підняття тарифів! Таким ганебним явищам не місце на Житомирщині, тим паче коли держава чітко висловила свою позицію!», - наголошує Володимир Федоренко.

Читайте також:

Під «Житомиргазом» містяни протестують проти підняття тарифів за доставку газу.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Віра Тетянчук

    Всі облгази Фірташа і т.п. віддати у власність держави.

keyboard_arrow_up