До уваги фермерів Житомирщини! Розпочато етап реалізації грантового проєкту «Підтримка малих фермерів в Україні»

До уваги фермерів Житомирщини! Розпочато етап реалізації грантового проєкту «Підтримка малих фермерів в Україні»

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» повідомляє, що грантовий проект «Підтримка малих фермерів в Україні» (Assistance to the Small Farmers of Ukraine), ініційований The Howard G. Buffett Foundation, розпочинає черговий етап реалізації – збір врожаю ранніх зернових та ріпаку. 

Учасниками проекту можуть стати малі та середні аграрії (до 1000 га), будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у збиранні врожаю. Благодійна допомога, отримана від Благодійної організації, може використовуватись на земельних ділянках, що належать отримувачеві та/або перебувають у його користуванні.

Для отримання благодійної допомоги необхідно:

 – направити на електронну адресу Фонду лист-звернення встановленої форми; [email protected];

Відео дня

– надати фінансову звітність за попередній рік та правовстановлюючі документи (статут, витяг) господарства для підтвердження реальності використання вищезазначеної техніки відповідно до статутної діяльності;

– надати інформацію про особу, яка буде відповідальною за комунікацію із Благодійною організацією;

– повідомити інформацію у довільній формі щодо попередньої участі у будь-яких програмах Благодійної організації;

– надати інформацію встановленої форми щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що підлягали обстеженню та знешкодженню вибухонебезпечних предметів, у разі необхідності;

Старт прийому звернень щодо надання благодійної допомоги сільськогосподарським підприємствам, що розташовані Житомирській області – 29.05.2023.

 Надання майна в тимчасове безоплатне користування не передбачає отримання прибутку чи інших благ для Благодійної організації та отримувача.

Всі деталі щодо необхідної документації, консультації можна отримати за електронною адресою [email protected] або за тел. 098 474 36 51.

Довідково. Реалізація даного етапу проекту здійснюється шляхом надання Благодійною організацією сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безоплатне користування зернозбиральних комбайнів із зерновими жниварками марки New Holland моделей ТС 5.90, СХ6.90, John Deere моделей Т670, S770, тракторів марки John Deere моделі 6140В з перевантажувальними бункерами-накопичувачами ПБН-16. Сільськогосподарська техніка обслуговується офіційними дилерами New Holland та John Deere в Україні, перебуває на гарантійному/сервісному обслуговуванні в межах строків гарантійного обслуговування.

Учасники проекту самостійно забезпечують доставку техніки з точки видачі в м. Рівне та її повернення після завершення терміну користування, самостійно несуть витрати пов’язанні з оплатою праці комбайнерів та витрати на пальне при виконанні польових робіт.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up