Депутатці облради Олені Галагузі подарували квартиру

Депутатці облради Олені Галагузі подарували квартиру

Депутатка Житомирської обласної ради від «Об`єднання «Самопоміч» Олена Галагуза 15 вересня поточного року повідомила про суттєві зміни в майновому стані.

Олена Володимирівна внесла зміни до своєї Е-декларації.

Згідно даних, зазначених у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, депутатка від "Самопомочі" отримала у подарунок квартиру в Житомирі загальною площею 67,1 м кв. вартістю за останньою оцінкою 761 тис. 893 грн.

Такий щедрий подарунок зробила Олені Галагузі її матір, Галагуза Зінаїда Станіславівна. Згідно вказаних даних, квартира була придбана 5 вересня 2017 року за 677 тис. 710 грн.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (18)
  • vicbars

    Противно читати негативні відгуки, да і саму статтю. Ну подарувала мати квартиру, - да і все, чого його роздувати?
  • Oleg Demchishin

    Гарні губи.

    Sergey Dyachenko reply Oleg Demchishin

    Oleg Demchishin я також)))

    Sergey Dyachenko reply Oleg Demchishin

    Oleg Demchishin я також)

    Oleg Demchishin reply Oleg Demchishin

    Сергій Дячик взагалі то я про жіночку на фото.

    Oleg Demchishin reply Oleg Demchishin

    Сергій Дячик вірю.

    Sergey Dyachenko reply Oleg Demchishin

    Чудові!)
  • Сергей Форест

    ))
  • Людмила Блащук

    А хто - риги чи свободівці?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up