Запрошуємо взяти участь у конкурсі "Діти створюють країну"

Запрошуємо взяти участь у конкурсі "Діти створюють країну"

Діти створюють країну щодня, своїми думками, словами, діями, рішеннями. Ми би хотіли, щоб ти сьогодні розпочав творити. Прочитай і відчуй, що би хотілося створити зараз, що завтра. Ти можеш здивувати цей світ. Ми віримо в твої надзвичайні здібності! 

Учасник: до 18 років. Чекаємо на витвори до 1 червня 2018 року.
Автори найоригінальніших робіт отримають подарунки в кожному з конкурсів.
Що потрібно?
1. Обрати конкурс
2. Заповнити заявку учасника конкурсу за посиланням: goo.gl/CAghaK
3. З позитивом творити і надсилати нам поштою (адреса поштова/електронна нижче)

КОНКУРСИ (на свій вибір):

1. Уявити Школу своєї мрії. Розкажи і покажи нам її. Ти можеш продемонструвати свій витвір у зручний і оригінальний спосіб: есе. малюнок, скульптура, відео сюжет, розповідь, вірш, фото, вистава, казка, макет і опис, історія або свій варіант. Фантазія, оригінальність вітається. Наприклад, ти можеш подумати як виглядає школа твоєї мрії, як відбуваються уроки твоєї мрії, які предмети вивчають діти у школі твоєї мрії, які діти навчаються в школі твоєї мрії, які бувають вчителі у школі твоєї мрії

Відео дня

2. Створити Авторську Колекцію вкладок (закладок) для книги на тему: «Вкладки щасливої людини»

3. Створити екологічну настільну гру «Еко Люди»

4. Створити настільну гру «Команда Порятунку Планети»

5. Створити настільну гру «МістоТворці»

6. Створити Комікс на тему: Як СУПЕР-Я Планету Земля врятував

7. Створити Казку на тему: «Як діти Планету Земля врятували»

8. Створити знак миру, любові, добра, який зможе об’єднати дітей. Можливо саме він стане логотипом програми «Діти Створюють Країну»)

9. Створити пісню про нас, про дітей, яким потрібно відшукати один одного і об’єднатися заради порятунку Планети, примноження добра, миру і любові. слова/музика

10. Створити вірш на тему: «Як людям Планету зберегти». Що потрібно робити щоб у прекрасному і мирному світі нам жити?

11. Історія Дерев. Напиши історію про дерево/дерева. Історія, яку чуло, бачило, відчувало дерево. Історія появи, дня народження дерева. Поява Вашого Родового Дерева. (додані малюнки, створені творчі витвори вітаються)

12. Світ моєї мрії. Розкажи про світ, в якому ти хочеш жити, що ти хочеш і будеш робити, чим займатися, хто і з якими якостями, можливостями буде тебе оточувати. Ти можеш проявити в зручний для себе спосіб (есе, історія, комікс, фото, відео ролик, малюнок, музика, свій варіант)

13. Створи історію "Моє життя в космосі" (До історії додай малюнки, прояви свою творчість і бачення без обмежень, можеш зняти відео та інше) . 1. Прояви своє бачення космосу, світу, форм життя у Всесвіті. Розкажи як ти живеш в космосі, про свій будинок у Всесвіті, в яких умовах, на якій планеті, зірці, галактиці, як вона виглядає, якого кольору і форми, як вона називається, що там відбувається. Уяви, що ти спостерігаєш за Планетою Земля, відслідковуєш зміни, проблеми Планети і хочеш їй допомогти. 2. Ти приймаєш рішення написати Людству послання. Розкажи як ти це зробиш, як доставиш і що напишеш в Посланні Людству, що потрібно робити, а що припинити, з чого і як почати, твої поради.

14. Створи соціальну рекламу (залучити увагу до проблем соціуму і змінити поведінку людей). Ти можеш проявити в зручний для себе спосіб (наприклад: це може бути фото, відео ролик, малюнок, музика, свій варіант)

15. Дивовижна історія мого роду. "Супер бабця, супер дід, супер предки, супер рід!" Створи історію про своїх рідних! Можливо твоїй бабці 90 років і вона сідає на шпагат чи танцює танго, жонглює млинцями? А може у дідуся найсмачніший рецепт борщу? А сестра пише неймовірні картини, мама вишиває картини? Це має надихнути, здивувати та навчити інших важливому. 
Розкажи нам дивовижну історію свого роду, а ще краще зніми відео ролик)

16. Голос вод. Для участі в цьому конкурсі необхідно піти до місця де є вода: озеро, річка, ставок, море. Спостерігай. Дивись серцем. Прислухайся до води, запиши її послання, про що вона тобі сказала? Напиши про свої про свої емоції, знаки, що ти побачив та відчув.

17. Голос лісу. Для участі в цьому конкурсі необхідно піти в ліс. Спостерігай. Дивись серцем. Прислухайся до дерев, про що тобі вони розповіли, про що попросили, запиши її послання. 
Відчуй голос лісу, запиши його послання. 
Знайди своє місце і своє дерево, почуй тишу. 
Напиши про свої про свої емоції, знаки, що ти побачив та відчув.

Створені роботи можна надсилати:
1. На електронну адресу: [email protected] (якщо це відео/вірш/фото, історії, пісня/музика)
2. На поштову адресу: м.Київ, вул.. Толбухіна 43, 03190 (створені настільні ігри, з фішками, кубиками, картинками, полем, карточками – вигаданими деталями, вкладки, малюнки)

Надсилаючи роботи на участь у програмі, ви надаєте згоду на обробку особистої інформації та публікацію робіт.

Довідка: [email protected]

+38095-27-29-579, автор програми «Діти Створюють Країну» Лілія Ткаченко

Ваша дитина – особлива! 
Вона дуже потрібна Україні! 
Про неї має дізнатися світ!

Подаруйте дітям можливості розвитку! 
Розкажіть знайомим про програму!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up