У Житомирській філармонії розпочалися новорічні ранки для дітей захисників України

У Житомирській філармонії розпочалися новорічні ранки для дітей захисників України

Загалом планується, що відбудеться 5 святкових заходів, які відвідають близько 2000 дітей із родин захисників України: дітей із родин загиблих, поранених Героїв, учасників АТО.

Сьогодні, 3 січня, у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера розпочалися новорічні ранки для дітей захисників України. Організатори заходів – Управління культури міської ради та Житомирський міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

Від імені Житомирської міської ради з новорічними святами привітала учасників заходу директор  міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Ольга Юрченко.

«Вітаю вас, дорогі діти, та ваших рідних з новорічними святами. Бажаю успіхів і в навчанні, і у творчих здобутках. А головне – миру усім нам на нашій українській землі. Житомирська міська рада намагалася зробити усе для того, щоб новорічні свята були гарними і запам’яталися кожному, хто їх відвідає. Щоб у ці дні кожна дитина була зігріта любов’ю, а кожна родина захисника України охоплена турботою», - промовила Ольга Юрченко.

Відео дня

По завершенню святкової вистави кожна дитина отримала солодкий подарунок від Житомирської міської ради.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up