Житомирянка показала жахливий стан тротуарів на перехресті вулиць Лесі Українки та Небесної Сотні - чи буде реакція влади?

Житомирянка показала жахливий стан тротуарів на перехресті вулиць Лесі Українки та Небесної Сотні - чи буде реакція влади?

У той час, як в місті подекуди немає елементарних умов - доріг і тротуарів - продовжують будуватися нові сквери і проводяться гучні свята, що справедливо обурює житомирян.

На жахливий стан асфальту звернула увагу житомирянка Sasha Sharonova.

"Перехрестя вулиць Лесі Українки та Небесної Сотні, звичайно, не стадіон на 70 млн гривень, але дуже потребує уваги, коштів та рішення проблеми не один рік.

Чому, Сергій Сухомлин, усі мами нашого мікрорайону, у кого дітки у візочку, велосипеді, самокаті, просто старенькі люди, про людей з фізичними вадами я взагалі не пишу, бо їм там пройти та проїхати неможливо. Чому ми повинні наражати себе на небезпеку, виходячи за межі пішохідної зони до проїздної частини.

Відео дня

Чому ми маємо вимолювати, щоб за наші ж кошти, зробили ремонт тротуару.

Я пишу тільки про цю частину, але ж ви, шановний, добре знаєте, що капітального ремонту потребує тротуар від перехрестя вулиці Лесі Українки до вулиці Домбровського. А якщо ви не знаєте, ми вас запрошуємо, здолати цю ділянку тротуару та оцінити ситуацію особисто.

Хочу почути відповідь: коли буде відремонтована ця ділянка тротуару?

Дякую", - пише житомирянка.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (18)
  • Михайло Ходаков

    Ніхто не замислювався з вас? Знімається на тротуарі гранітний блок приблизно 1000*600*250 , замість нього ставлять з бетону ... Де дівся гранітний блок ?..)  і вся ця тема була в центрі..
  • Василь Росподнюк

    Обійдіть і вся проблема, чи для вас це питяння на часі а то що війна що гинуть люди то нічого.
  • Igor Tsaruk

    30 років нічого не робили,а зараз накрадуть,ні один мер не зробив наприклад житомирський асфальтний завод ,закупив обладнання техніку, набрав інжинерів місцевих ,робочих по місцю проживання,зробив по місту білборди ти на яких складений бюджет собівартість робіт.В місці Житомирі е автомобільний коледж навчають за цим фахом специалістів.студентам практика.В житомирській області граніту карерів як грязі цікаво як вони згідно конституції належуть народу України,чи громадянам росії які куплені за 70 тис евро.Ну а в подальшому виставлять тендер.. його хтось виграе,виграе той хто занесе в конверті,,,,і  діло в шляпі ,приїдуть турки  чи ще хтось,наберуть чорну робочу силу скажімо за 7 тис гривень в місяць, і будуть працювати а турок меньше 20  працювать ти на буде, і все би добре хай крадуть але щось роблять,ні якості робіт ні яких гарантій.приклад зробили дороги по  перемоги,по довженка а на зупинках де зупиняеться автопранспорт колії і викатаний асфальт . А був би якийсь людський житомирянин  який будував би дороги в області і  по місту ,де в бюджет міста не крався а робився для міста і громадян деб  зарплата і бюджет йшов на користь місту,деб  СМУ чи бетонний завод властність міста і на ньому працюють житомиряни з зарплатою 50 тис гривень
  • Вадим Крутько

    Сірожа хазяїн)))

keyboard_arrow_up