Житомиряни скаржаться, що жодного разу не бачили техніку, яка прибирає вулиці міста

Житомиряни скаржаться, що жодного разу не бачили техніку, яка прибирає вулиці міста

Житомир та його прибирання – доволі популярна тема для обговорення. З появою на вулицях міста снігу це обговорення стало активнішим.

Незважаючи на те, що влада звітує про прибирання міста спеціальною технікою, житомиряни діляться тим, що вони взагалі не спостерігали жодної спеціальної техніки, про яку йдеться.

«А де та техніка, що вулиці прибирає і про яку нас весь час інформують?», - запитує Юрій Бойченко в мережі Фейсбук.

У коментарях ситуація двояка: дехто підтримує автора посту, мовляв, також не бачити техніку по прибиранню вулиць в Житомирі, інші зазначають, що були свідками такого прибирання.

Відео дня

«На Михайлівській прибирають», - пише Ксенія Зиновчук.

«А на Крошні – ні», - додає Алла Зайцева.

«А у вас що, снігу по коліно? Поділіться з вокзалом!», - жартує Ira Ryatte.

«На Бердичівській бачив машину. Чистила і розсипала пісок», - пише Олександр Петров.

«Нічого не треба прибирати! Ми два роки чекали цього снігу, щоб на санях їздити всюди,тож...хай буде так!», - коментує Юлія Бондарчук.

«Жодного разу не бачив. Реально… вибори минули… чекаємо наступні», - обурюється Сергій Костюк.

«А що не так з вулицями?», - цікавиться Дмитро Стефанович.

На що отримує відповідь автора публікації: «Я не бачу технику, про яку нам розповідають, що прибирає вулиці. Вчора пів дня їздив по місту і тільки двірники з механічним віником впали в очі».

Дмитро Стефанович додає: «Вулиці чисті? Що Вам ще треба? Це ви пів дня катались шукали техніку?».

У відповідь: «Я не шукав. Мерія відзвітувала, що почистили, а на практиці машинами викатали».

А чи задоволені ви прибиранням вулиць? Пишіть в коментарях.

Лера Наумова

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up