Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

Журналісти «20 хвилин» зібрали з соцмережі Facebook найбільш кричущі випадки порушень правил житомирськими водіями. Місто має знати своїх «героїв».

  • Водій тролейбуса у минулому

Автор фото написав, що це цілком нормальне явище для території залізничного вокзалу і таке паркування там зовсім не в новинку.

Відео дня

У мене ще є версія, що власник цього «сітроєну» працював раніше водієм тролейбуса і зупиняється на цьому місці за звичкою.

Житомирські водії в коментарях обговорили не тільки порушення ПДР з боку водія, а й згадали президента та будівництво нового ТРЦ на цьому місті.

«Там постоянно так, по несколько машин в день. Парковка есть через дорогу возле ЖД вокзала, но пройти два метра... Зато во всём виноват наш президент!» – чомусь не зміг обійти стороною президента користувач Danana Craft.

«Це тролейбус нового зразка, навіть роги ховаються», – пожартував Андрій Данюк.

«Навчіться паркуватися, чому вас в автошколах вчать?» – написав Александр Гарашко.

«Ну, конечно, это же рынок виноват, что кто-то права купил, правда? Рынок снесут и построят торговый центр. Ещё больше будут фоткать при неправильной парковке! Вопрос к тем, кто выдает разрешение на застройку, а где будет парковка для посетителей этого чудо торгового центра?» – запитує Леся Шнайдер.

«Это ж маршрутное такси», – жартує Николай Иванович.

  • Фахівець з паркування

Наша «улюблена» вулиця Хлібна. Водій навіть не намагався припаркувати авто, він просто зупинив його там, де їхав. Чим у такому разі керуються «воділи» – загадка.

 «А де це ті інспектори з паркування? Вони взагалі існують? Тому що саме там найбільше у місті лосів», – зазначила Викуся Давидчук.

 «Він взагалі не паркувався, він просто зупинився посеред дороги... Цар, по ходу», – написав Павло Мокрицький.

  • «Де хочу, там і стою»

Правило, якого, на жаль, дотримуються багато водіїв, і не тільки у нашому місті.

На фото водій сірого автомобіля також зупинився, де захотів, і, як він вважає, – нікому не заважає.

 «Забив собі місце під під'їздом ще не зданого будинку! Першим», – пожартував Volodymyr Gerasymov.

«В этой группе выкладывают фотографии в 90 процентах злые пешеходы», – написав під фото Goiko Mitich, на що йому у відповідь Volodymyr Gerasymov зауважив: «Это да, чтобы они не были злыми, нужно всего лишь не ездить по тротуарам и не запарковывать их вместе с газонами и пешеходными переходами машинами, нарушая ПДД».

«Сфоткал по ходу тот, чье место заняли», – прокоментував Валерій Стівенко.

«В Польше бы так не поставил бы», – говорить Aleks Dmitrev.

«Іноземець! Можна!» – написав Ігор Левченко, звернувши увагу на закордонні номери авто.

  • Креативний підхід

Цеглина, примотана до лобового скла, авто, облите піною для гоління, та записки з погрозами – вже звичні речі для нашої рубрики. Хочеться цього тижня додати нотку позитиву і показати вам послання з таким текстом: «О, Ваша Величносте Цариця! Уклінно просимо Вашої ласки швартувати Вашу карету трохи благородніше в сіїм подвір’ї, бо не можуть проїхати телеги хлопські», – з підписом від «свити сусіднього графства».

Креативно та необразливо. Думаю, «цариця» не проігнорує послання і надалі буде уважнішою, паркуючи своє авто.

Будемо мати надію, що всім «героям» сьогоднішньої рубрики прийдуть «листи щастя» у вигляді штрафів за неправильно припарковані автомобілі та порушення правил дорожнього руху. А інших водіїв це змотивує навіть не думати про можливість порушити ПДР.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up