Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

Журналісти «20 хвилин» зібрали з соцмережі Facebook найбільш кричущі випадки порушень правил житомирськими водіями за тиждень. Місто має знати своїх «героїв».

  • Зупинився на хвилину

Автор фото Duri Pechkin з обуренням так підписав фото: «Друзі водії, перехрестя вул. Театральна – вул. Київська – Аптека. Він не перший, але вже так набридло. Невже немає управи на них ніякої?»

Відео дня

На фото видно, як водій не дотримався дозволеної відстані та припаркувався поблизу пішохідного переходу, напевно, «лише на одну хвилину в магазин забіг».

 «А где наши презентованные инспектора парковки?» – запитує Олександр Мадудін.

 «Управа є, але вони не можуть "управитися", роботи багато, капусту рубають», – коментує Володимир Кондратюк.

  • Вид «лось житомирський»

Паркування на клумбах – фірмовий стиль горе-водіїв. Він і їздить так само, як і паркується. «Лось житомирський, рідкісний вид, який ніколи не вимре», – пише авторка фото Світлана Горобець.

 «Пусть ещё вперёд подаст, чтобы поддон пробил, тогда на клумбу точно заезжать не будет», – прокоментував Дмитрий Гуменюк.

 «Машину лише позорить, бовдур», – написав Рома Романов.

 «Я, звичайно, захищаю багатьох водіїв, проте це реально капець», – зазначив Антон Юрчик.

 «А ось це вже реальний бевзь», – написав Армандо Матроскін.

  • Так багато питань і немає відповідей…

Автор фото запитує: «Як можна залишити машину на пішохідному переході?». Якщо подивитись на «блатні» номери цього авто, запитання зникає.

«Запросто! Нужно работать в налоговой!» – відповідає на запитання автора фото Sergei Zhiganov.

«Спешил в налоговую оплатить все налоги», – пожартувала Oksana Mlynskaya.

«Це парковка по-житомирськи», – написала Алла Артеменко.

«Що і навіть без аварійки? Податкова, зробіть в'їзд у свій офіс для автівок, як у МакДрайві!» – коментує Volodymyr Gerasymov.

«Если в группе запретить публиковать посты с нарушениями парковки, группа заглохнет. Скажите спасибо этому работнику податковой», – написав Oleg Shved.

«Может, сломался? Возможно, просто устал!» – пожартував Roman Shportko.

 «Залишив її там за податки. Не було готівки», – здогадується Вікуся Давидчук.

 «Что удивляться? Таких типа "крутых", которые считают, что им все можно, а если что порешают – полгорода», –  каже Едуард Маковицький.

4. Водій-прогульник

Ще один водій, який прогуляв заняття в автошколі, коли про правила паркування розповідали. Водій просто заїхав мало не в паркан до сусідів, хоча місця, щоб припаркуватись, вистачало.

«Ще все попереду, скоро пішоходам взагалі ходити не буде де, автомобілів з кожним днем більше і більше, парковок, стоянок ніхто не будує, додаткових доріг також», – прокоментував Дмитро Тарасевич.

 «Там повно місця на асфальті. Тільки лось міг поставити машину в клумбу. До того ж два дні це корито стояло в одному і тому ж місці», – пише Людмила Блащук.

Зрештою, будемо мати надію, що всім «героям» сьогоднішньої рубрики прийдуть «листи щастя» у вигляді штрафів за неправильно припарковані автомобілі та порушення правил дорожнього руху. А інших водіїв це змотивує навіть не думати про можливість порушити ПДР.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up