Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Житомирські «автогерої»: головні порушники ПДР за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

Журналісти «20 хвилин» зібрали із соцмережі Facebook найбільш кричущі випадки порушень правил житомирськими водіями за тиждень. Місто має знати своїх «героїв».

  • Історія про «суперводія»

Авторка фото описала ситуацію, свідком якої вона стала. «Водій Geelly перед маршруткою перелаштувався і, увімкнувши аварійку, зупинився прямо перед пішохідним переходом, перекривши дорогу маршрутці. Він і ще один молодик вийшли з авто, підпалили по цигарці, стали про щось між собою говорити, ніби так і мало б бути. Вже дістали такі "суперводії"», – підписала фото Snezhana Yanchuk.

Відео дня

«Треба було вийти всім, хто був у маршрутці, і дещо сказати тим хлопцям», – прокоментував ситуацію Євгеній Янцеловський.

Авторка публікації відповіла Євгенію: «Маршрутка була пустою. Водій посигналив хлопцям, коли вони підійшли, то зробив зауваження, але ті на зауваження не відреагували».

«Волшебная аварийка творит чудеса», – написав Богдан Дзыцюк.

«В таких потрібно відразу відбирати водійське посвідчення, а авто – на штрафмайданчик», – зазначив Денис Денисюк.

Головне, щоб іншим водіям не заважав

На фото у нас любитель припаркуватись на тротуарі, який чітко перегородив увесь прохід.  Тут хіба що пішоходу перелізти чи перестрибнути це авто, по-іншому – ніяк.

 «А ви поліцію викликали чи лише сфотографували?» – цікавиться Natalya Stehpp.

 «А яка різниця? Таких водіїв у місті 90%», – пише Елена Ефимчук.

Лінивий водій

Як горе-водії паркуються на газонах, можна побачити, зайшовши у будь-який двір нашого міста чи навіть пройшовшись центральними вулицями міста, як у цьому разі. Тут ще й авто припарковане на території скверу.

Буквально за 15 метрів паркінг, через дорогу – ще один. Житомиряни в коментарях зауважили, що водій цього БМВ майже щодня ставить своє авто на алеї.

 «Житомирський типовий бидляк», – охарактеризувала Юлія Капустянська.

 «По ходу завидно стало автору, что у него нет такого BMW», – пише Іван Нігальчук.

«Вам не угодить: запрещающего знака нет, тротуар не занят, по газону не ездит. Как водителям, так и пешеходам помехи нет, что тут не так? Жаба душит, или глаз мозолит, то это не по адресу», – став на захист водія Vitaliy Hryshchuk.

 «Вы по Щорса по утрам проедьте, там на каждом участке дороги стадо оленей», – пише Marina Marish.

Ніби медом помазано

Більше ніж паркуватись на газонах, житомирські водії полюбляють паркування на виїзді з прибудинкових територій, їм там ніби медом помазано.

«Сейчас найдутся эксперты, скажут, что это просто фото», – іронізує Юрій Ващук.

 «Я проживаю в одному з будинків, і повірте, це не найгірша ситуація, яка може там бути», – прокоментував Олександр Джевинський.

Зрештою, будемо мати надію, що всім «героям» сьогоднішньої рубрики прийдуть «листи щастя» у вигляді штрафів за неправильно припарковані автомобілі та порушення правил дорожнього руху. А інших водіїв це змотивує навіть не думати про можливість порушити ПДР.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up