«Вони просто знущаються з нас!» – житомиряни про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті

«Вони просто знущаються з нас!» – житомиряни про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті

Уже 1 серпня в Житомирі вартість проїзду в громадському транспорті подорожчає.

Очікується, що в маршрутках готівкою проїзд вартуватиме – 8 гривень, а в тролейбусах і трамваях – 6 гривень. Безготівкова оплата в маршрутках – 7 гривень, а в електротранспорті – 5 гривень. 

Журналісти редакції «20 хвилин» вирішили дізнатися думку житомирян щодо підвищення вартості проїзду.

«Негативно ставлюся! Для того, щоб вартість підвищувати, треба для початку підвищити умови в транспорті, наприклад, замінити маршрутки, а не брати 8 гривень за проїзд в сараї на колесах», - обурюється Віталій, 48 років.

Відео дня

«Що тут коментувати, вони в будь-якому випадку зроблять як хочуть, їм байдуже на людей, на те, що хтось на роботу їздить, і за один день лише проїзд коштуватиме майже 20 гривень. А те, що за тиждень це 100 гривень, а скільки за місяць – всім байдуже», - коментує Тамара, 34 роки.

«Чесно кажучи, така вартість за проїзд – забагато. Якщо б така вартість була в нових тролейбусах і зелених маршрутках – тут ще да, є за що платити. Але ми всі бачили більшість маршруток і тролейбусів по місту…», - наголошує Діана, 44 роки.

«Я зазвичай ходжу пішки, тому мені не так відчутна така вартість, але вона однозначно є необґрунтованою», - ділиться Павло, 25 років.

«Вже немає чому дивуватися. Вони ж нещодавно тільки підвищили, навіщо підвищувати два рази в рік? Ми що, якесь сучасне, ідеальне місто, де транспорт із золота? У нас занедбаний майже весь рухомий склад. Вони просто знущаються з нас!», - наголошує Рита, 56 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (12)
  • Александр

    Революцiю вам сделали, войну затеяли, медицину и образование убивают, цены растут, даже отдых бесплатный организовали, а вы молчите и не дохнете, так скоро дустом посыпать начнут.
  • Natalia Gershchuk

    Одним словом, самі себе не поважаємо. А ціни дійсно завищені. Оту іржу стару на колесах потрібно списувати.
  • Natalia Gershchuk

    Я хоча і пільговик, але на дачу їду приміською маршруткою № 106. Сплачую повну вартість, тобто 8 грн. Це жах. Квентін Тарантіно відпочиває. Але хочу сказати, що багато залежить і від пасажирів: квітки не беремо, прокурені маршрутки, а зауваження не робимо. Якщо хтось і зробить зауваження, інші мовчать. Наша славянська дійсність.
  • Дарья Шерстнёва

    А почему столько удивления? Повышения уже давно вошло в привычку у наших маршручиков!!! Им вечно мало!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up