Водій фури розповів подробиці кривавої ДТП

Водій фури розповів подробиці кривавої ДТП

З'явилася розповідь водія фури про страшну ДТП під Житомиром

Водій фури, в яку у п'ятницю, 20 липня, в Житомирській області врізалася рівненська маршрутка, розповів подробиці трагедії. Про це повідомляє "Знай.uа" .

 

Зазначається, що журналісти, які прибули на місце аварії, виявили водія фури в кабіні його авто. Чоловіка било тремтіння, він насилу розумів адресовані йому питання.

Відео дня

В результаті вдалося з'ясувати, що його звуть Олександр, він з Тернополя. Віз у рідне місто вантаж з Харкова. Стартувавши від АЗС, їхав по "своїй", правій, смузі набирав швидкість. Раптом відчув сильний удар. З пошкодженої гальмівної системи вийшло повітря, заблокувалися гальма, і машина зупинилася.

"Зрозумів весь жах того, що сталося, коли вийшов з кабіни, побачив бус, що врізався в причіп, кров і почув крики постраждалих..." - видавив з себе Олександр.

 

Нагадаємо, в п'ятницю, 20 липня, рівненська маршрутка на трасі Київ-Чоп потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Сталося це поблизу села Глибочиці в Житомирській області. Водій маршрутки скоїв зіткнення з вантажівкою "DAF" з напівпричепом. 10 чоловік загинули на місці аварії, серед них і водій транспортного засобу. Ще 10 пасажирів з важкими травмами були госпіталізовані в найближчі лікарні. За попередньою інформацією, водій маршрутного таксі заснув за кермом.

 

Тоді вона надала всі необхідні документи, але після аварії стало відомо, що у діяльності перевізника виявили ряд порушень. Власник транспортного засобу Петро Луцик розповів, що ліцензію на пасажирські перевезення, вони тоді не сплатили, тому що передумали цим займатися. Днями він позичив мікроавтобус своєму другові. За словами Петра Луцика, звідки і куди він віз людей, йому невідомо.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up