В Андрушівці нетверезий водій пропонував поліцейським хабар за непритягнення до відповідальності

В Андрушівці нетверезий водій пропонував поліцейським хабар за непритягнення до відповідальності

17 квітня на одній із вулиць міста патрульні відділу поліцейської діяльності № 1 Бердичівського райвідділу зупинили автомобіль за порушення Правил дорожнього руху – водій не увімкнув світловий покажчик повороту при зміні напрямку руху.

Про це повідомив Бердичівський районний відділ поліції.

Під час спілкування з керманичем поліцейські помітили у нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти відповідне освідування. Однак від проходження обстеження на місці або ж в лікувальному закладі чоловік відмовився.

Натомість під час оформлення адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності, 54-річний житель м. Києва спробував відкупитися.

Відео дня

За таких обставин на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бердичівського райвідділу, працівники якої задокументували факт пропозиції хабаря та вилучили свідчення протиправного діяння.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. За це чоловікові може загрожувати від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.

Окрім того, відносно нього складені матеріали за порушення адміністративного законодавства — керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами (ч. 2 ст. 122 КУпАП).в андрушівці нетверезий водій пропонував поліцейським винагороду, аби  уникнути відповідальності

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up