У Звягелі суд за п’яне водіння на 10 років позбавив чоловіка права керування транспортними засобами

У Звягелі суд за п’яне водіння на 10 років позбавив чоловіка права керування транспортними засобами

Жителя району судом визнано винним у керуванні автомобілем у стані сп’яніння. Поліцейські 4 рази упродовж поточного року фіксували нетверезе перебування чоловіка за кермом. 

Як повідомив Звягельський районний відділ поліції, нещодавно патрульні на одній із вулиць м. Звягеля зупинили водія автомобіля «Mercedes Benz» за порушення Правил дорожнього руху. За кермом перебував 26-річний місцевий житель з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Правоохоронці запропонували йому пройти відповідне освідування, проте чоловік відмовився.

У ході подальшого спілкування із водієм поліцейські з’ясували, що він не має відповідних документів, адже за нетверезі вояжі автомобілем уже був позбавлений права керування.

Патрульні Звягельського райвідділу не вперше зупиняють звягелянина у такому стані. Лише упродовж січня поліцейські тричі припиняли подібні правопорушення. Тож законних підстав перебувати за кермом у нього не було.

Відео дня

Відтак правоохоронці і цього разу склали відносно чоловіка адміністративні протоколи за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…) та ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП, а зібрані матеріали направили до суду.

Відтак судом було прийнято рішення про визнання керманича винним та визначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 000 гривень з позбавленням права керування на строк 10 років.доїздився: у звягелі суд на 10 років позбавив чоловіка права керування транспортними засобами

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Вахон Самурай

    За п'яне водіння, треба позбавляти довічно!!!

keyboard_arrow_up