У Житомирі внаслідок ДТП на вулиці Івана Кочерги постраждали двоє дітей

У Житомирі внаслідок ДТП на вулиці Івана Кочерги постраждали двоє дітей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 квітня близько 17:30 на вулиці Івана Кочерги. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. 

Як повідомляє Житомирське районне управління поліції, сталося зіткнення автомобілів «Nissan» під керуванням 40-річного житомирянина, та «Fiat», за кермом якого знаходилася 39-річна жителька обласного центру. Після цього легковик зіштовхнувся з припаркованим транспортним засобом.

У результаті ДТП отримали травми двоє пасажирів автомобіля «Fiat», хлопчики віком 8 та 10 років. За попередньою інформацією, діти знаходилися в автомобілі, не обладнаному дитячими автокріслами. Їх було доставлено до медичного закладу для обстеження та надання допомоги.

Нині всі обставини автотрощі встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції.

Відео дня

Шановні водії! Поліцейські закликають вас бути максимально обережними під час керування автомобілем, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин.

Також правоохоронці нагадують про дотримання необхідних заходів під час транспортування дітей. Відповідно до Правил дорожнього руху без використання спеціальних засобів в автомобілях заборонено перевозити осіб, зріст яких є меншим за 145 см або вік яких є менш ніж 12 років. До того ж транспортувати пасажирів на руках заборонено.

у житомирі внаслідок дтп постраждали двоє дітей: поліцейські закликають батьків не нехтувати правилами безпеки

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up