У Житомирі на прибирання снігу залучили 11 одиниць спецтехніки та понад 400 людей

У Житомирі на прибирання снігу залучили 11 одиниць спецтехніки та понад 400 людей

Погіршення погодних умов, викликане зниженням температури повітря та рясними снігопадами, ускладнює роботу систем життєзабезпечення населення, рух автотранспорту в межах Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.

У Житомирі  до прибирання залучені працівники комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів», управляючі компанії, ОСББ – загалом понад 400 осіб. Активно прибирають прилеглі території та тротуари в закладах освіти, медицини та на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.  

КП «Управління автомобільних шляхів» інформує, що в ніч з 7 на 8 лютого 2021 року на вулицях міста працювала механізована протиожеледна бригада в складі 11 одиниць спецтехніки.

  • 5 МАЗів (Глобуси) – піскорозкидачі;
  • 2 ЗІЛа – піскорозкидачі;
  • 3 підмітальні трактора;
  • 1 навантажувач;

Використано 205 т піскосуміші.

Відео дня

8 лютого 2021 року на  розчищені тротуарів в КП «УАШ» задіяно  2 трактора, 3 ХАКО, 1 ШМІДТ та 27 працівників. В підрядних організаціях задіяно 10 тракторів та 134 працівники.

В черговій зміні механізована протиожеледна бригада в складі   11 одиниць спецтехніки.

  • 4 МАЗа – піскорозкидачі;
  • 1 КАМАЗ – піскорозкидач;
  • 1 ЗІЛ (КДМ) – піскорозкидач;
  • 3 підмітальні трактора;
  • 2 навантажувач.

Своєю чергою,  управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до:

  • мешканців міста з закликом тимчасово утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах, а при неможливості – бути максимально уважними, не залишати свої автомобілі на узбіччі доріг в місцях, де вони будуть ускладнювати роботу комунальної снігоприбиральної техніки;
  • керівників суб’єктів господарювання - відповідно до своїх повноважень забезпечити своєчасне прибирання снігу та утримання закріплених територій в належному стані;
  • управителів багатоквартирних будинків, керівників ЖБК, ОСББ, КЕВ та інших організацій, що здійснюють утримання та обслуговування житлового фонду громади, при накопичені снігового покрову на дахах будинків - організувати своєчасне його прибирання, забезпечити огородження небезпечних ділянок території в межах прибудинкової території, прибирання її від снігу та посипання протиожеледними матеріалами.

Виконання запропонованих заходів сприятиме забезпеченню безпеки громадян та створення належних умов функціонування підприємств життєзабезпечення міста, недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій.

Шановні громадяни! Будьте уважними та пильними за кермом та під час перебування на вулицях міста.

 Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Алёна Пономарчук

    Брехня, дороги ужасные
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up