У Зарічанах та Житомирі сталися ДТП за участю мотоциклів

У Зарічанах та Житомирі сталися ДТП за участю мотоциклів

Такі дорожньо-транспортні пригоди були зафіксовані у Станишівській громаді та місті Житомирі.

Як повідомляє Житомирське районне управління поліції, 2 червня поліцейські працювали на місці ДТП, що сталася на 184 км автодороги Виступовичі - Житомир – Могилів-Подільський, у селі Зарічанах. Попередньо, близько 14:30 керманич автомобіля «ГАЗ-52», 64-річний житель Березівської громади, виконуючи маневр розвороту, здійснив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki», який рухався у напрямку обласного центру. У результаті ДТП водій двоколісника, 37-річний житомирянин, з травмами був доставлений до медичного закладу.

Наступного дня, близько 14:45, по Вільському шляху в обласному центрі відбулося зіткнення автомобіля «Fiat Scudo» під керуванням 40-річного житомирянина та мотоцикла «Bajaj Boxer». У результаті ДТП 67-річний мотоцикліст, житель м. Києва, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відео дня

Правоохоронці закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Обирайте безпечну швидкість руху та дотримуйтесь дистанції.

у житомирському районі поліція розслідує дві дтп з травмуванням мотоциклістів

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up