У сервісному центрі МВС у Звягелі відновили прийом іспитів

У сервісному центрі МВС у Звягелі відновили прийом іспитів

На Житомирщині збільшилась кількість локацій для складання іспитів і отримання посвідчення водія.

Запис для отримання послуг доступний онлайн і через термінал самообслуговування в приміщенні сервісного центру МВС.

З 1 грудня в сервісному центрі МВС № 1844 у Звягелі повернули послуги з прийому теоретичних і практичних іспитів. Тепер майбутні керманичі демонструють знання та уміння в трьох екзаменаційних хабах області:

  • Відео дня
    /li>

«Протягом першого дня роботи екзаменації – 1 грудня – у сервісному центрі МВС видали 10 посвідчень водія. Загалом прийняли 50 іспитів – 31 теоретичний і 19 практичних. Ця статистика поки не є показовою, оскільки через повітряну тривогу робота була призупинена. Разом з тим ми очікуємо, що відновлення екзаменаційної діяльності у Звягелі буде не лише зручним для мешканців району, а й розвантажить інші екзаменаційні хаби області», – розповів заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС в Житомирській області Володимир Гриб.

Нагадуємо: обслуговування в сервісних центрах МВС відбувається за попереднім е-записом: теоретичний іспит – на 14 днів вперед, а практичний – на 21 день. Крім того, запис доступний і через термінал у приміщеннях сервісних центрів МВС. Талони в ньому генеруються в день звернення та на 3 дні вперед.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

РСЦ ГСЦ МВС в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up