У районі Промавтоматики бетонозмішувач збив пенсіонерку: жінка померла в лікарні

У районі Промавтоматики бетонозмішувач збив пенсіонерку: жінка померла в лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 березня близько 13:30 по вул. Івана Сльоти в обласному центрі, - повідомили в ГУНП області.

Попередньо, водій автомобіля-бетонозмішувача «DAF», 66-річний житомирянин, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка у цей час рухалась по переходу.

Потерпілу було доставлено до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні. На жаль, попри зусилля медиків, за кілька годин 74-річна житомирянка померла.

Нині триває встановлення всіх обставин у межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідчі затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відео дня

Водночас поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути вкрай уважними на дорозі.

Водіям необхідно завжди дотримуватися швидкісного режиму та безпечної дистанції, не допускати ризикованих маневрів. Пам’ятайте про обов’язкове зниження швидкості перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Пам’ятайте, що навіть за невеликої швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

у житомирі на пішохідному переході смертельні травми отримала пенсіонерка: поліція проводить розслідування

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (83)
  • Саша Зименко

    Питання не в тому хто винен.
    А питання до автодору!!!
    Чому почали використовувати фарбу, для позначення вказівних  знаків, на дорогах найдешевшу. Котра тримається максимум пів року. І ще одне:
    Чому обновляється тільки головні вулиці міста???(
    А навіть на паралельних від Київьської розмітки в деяких місцях роками немає!((
    Я вже мовчу про промислові зони міста...((
  • Чуян Анатолий

    Якщо я маю водійське посвідчення, то ніколи не піду на червоне світло! Пішоходів потрібно вчити і наказувати так, як і водіїв, якщо вони порушують правила.
  • Володимир Муравський

    Давно пора заборонити пішоходів! Це місто для водіїв)
  • Paweł Husakowski

    колись був обов,язок пройти курс техмінімум  користування газовими приладами з 14 року життя, водій має здавати на права водіння, і ще є переатестації  в усіх і усюди. а у щодо правил вуличного руху ніц немає

    Paweł Husakowski reply Paweł Husakowski

    Саша Зименко відповіді так і немає- що саме мав би я сказати роботодавцеві?

    Саша Зименко reply Paweł Husakowski

    Paweł Husakowski скажи піди то своєму роботодавцю, то Я подивлюсь як ти бистро зміниш роботу...)))))

keyboard_arrow_up