У Радомишлі не розминулись легковик та мотоцикл: водій двоколісника - в реанімації

У Радомишлі не розминулись легковик та мотоцикл: водій двоколісника - в реанімації

Унаслідок зіткнення транспортних засобів до реанімаційного відділення лікарні з травмами потрапив мотоцикліст.

Як інформує відділ комунікації поліції Житомирської області, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 вересня близько 10.00 на перехресті вулиць Русанівської та 9-го Січня. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21099, 61-річний житель місцевої громади, рухаючись вулицею, зіткнувся з мотоциклом Spark під керуванням 60-річного жителя м. Радомишля.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до місцевої лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події та закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Відео дня

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні водії мототранспорту! Будьте вкрай уважні та обережні. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Використовуйте захисні шоломи та інші пристосування, що допоможуть знизити ризик травмування у разі дорожніх інцидентів.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up