У Польщі внаслідок ДТП загинуло двоє молодих бердичівлян

У Польщі внаслідок ДТП загинуло двоє молодих бердичівлян

Минулі вихідні в Бердичеві стали трагічними одразу для кількох родин. 

Про це повідомив "Ріо-Бердичів".

В польському селищі Жихув гміни Ліскув в районі міста Каліш 03 березня о 00:30 трапилася смертельна ДТП, в якій загинуло двоє бердичівлян. Про це повідомляє сайт «Kalisz24».
Автомобіль «Honda Civic» направлявся з Ліскува до Муравіна. Водій авто, швидше за все через надмірну швидкість, не впорався з керуванням та виїхавши через бордюр на тротуар та знісши на ходу дерев’яний паркан приватного домогосподарства, врізався в дерево. Двоє людей - пасажири з правого боку автомобіля - загинули на місці, ще троє, у тому числі і водій, з травмами були доставлені до лікарні міста Каліш. Всі постраждалі внаслідок інциденту є громадянами України.

Відео дня

Старший капітан Радослав Марек з Державної пожежної служби Каліша прокоментував трагічну подію, зазначивши, що в автомобілі було 5 людей, 2 з яких самостійно вибралися з транспортного засобу до прибуття аварійних служб, ще одній людині надавала допомогу медична бригада. Пожежна бригада, як повідомив Радослав Марек, організувала доступ за допомогою гідравлічних інструментів до двох осіб, які застрягли в задній частині автомобіля, та евакуювала їх назовні, аби бригада «швидкої» змогла надати кваліфіковану першу допомогу потерпілим. Трьох чоловіків з травмами було доставлено в лікарню міста Каліш. Незважаючи на медичну допомогу, лікар «швидкої» заявив про смерть двох людей.

За попередніми висновками співробітників поліції, 46-річний водій «Honda Civic» не дотримався безпечної швидкості та не врахував дорожні умови. Автівку занесло в бік дороги, де вона зіткнулася спочатку з парканом, потім з дорожнім знаком та врізалася у дерево. На місці події загинуло двоє молодих хлопців, 22 та 23 років.

У соціальній мережі «Фейсбук» у неділю бердичівлянкою було розміщене фото двох хлопців з підписом «Сталася жахлива біда! Сьогодні вночі загинули випускники нашої школи в Польщі в автокатастрофі! Щирі співчуття рідним і близьким! Тримайтеся!». В коментарях під світлиною вказані ім’я та прізвища загиблих - Баглай Олександр та Яременко Микола – та слова співчуття від усіх, хто знав хлопців.


Редакція газети «РІО-Бердичів» висловлює щирі слова співчуття рідним і близьким загиблих бердичівлян.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up