У Народичах перекинулась фура з лісом

У Народичах перекинулась фура з лісом

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 9 квітня на виїзді із районного центру. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Повідомлення про автопригоду надійшло до поліції близько 20.30. Водій повідомив, що перекинувся його автомобіль, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місці події працівники сектору реагування патрульної поліції Народицького відділу з’ясували, що водій вантажівки DAF, 24-річний житель Баранівського району, зупинився на узбіччі та забув увімкнути ручні гальма. Унаслідок цього автомобіль, завантажений лісоматеріалами, рушив з місця та з’їхав у кювет, де перекинувся.

Відео дня

 

У результаті ДТП ніхто з людей не постраждав, автомобіль отримав механічні пошкодження.

Поліцейські доставили керманича до медичного закладу, де було встановлено, що він перебуває у тверезому стані. Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up