У міському громадському транспорті відновлюють пільговий проїзд, але продовжують діяти  часові обмеження у будні дні

У міському громадському транспорті відновлюють пільговий проїзд, але продовжують діяти  часові обмеження у будні дні

Рішення щодо відновлення пільгового  перевезення пасажирів  у міському громадському транспорті прийнято сьогодні, 20 травня, на засіданні виконавчого комітету міської ради, - повідомляє пресслужба відомства.

Відтак, рішення виконавчого комітету міської ради від 20.03.2020 № 377 «Про тимчасове обмеження пільгового проїзду у міському громадському транспорті»" втратило чинність.

 Міський голова  Сергій Сухомлин зазначив, що пільгове перевезення  відновлюється за  певних умов:  «Ми підготували відповідне рішення, але хочу зазначити, в цьому рішенні  є часові обмеження для перевезень по пільгам. Для того, щоб не перевантажувати міський транспорт ми все ж залишаємо обмеження по спецперепусткам до 10:00 та після 16:00, аби люди могли доїхати на роботу та з роботи. В інший час громадським транспортом можуть користуватися й інші мешканці Житомирської міської ОТГ, і  також ми повертаємо усі пільги без винятку».

 Отже, при відновленні пільгового  проїзду в міському громадському транспорті продовжують діяти  часові обмеження:  до  10:00 год та після 16:00 год у будні дні перевезення пасажирів здійснюється за наявності  спеціальних перепусток. Пільгами на проїзд можна скористатися   в інший час та у вихідні дні. Працюючі ж пасажири  можуть скористатися пільговим проїздом до 10:00 та після 16:00 за наявності посвідчення.

Відео дня

Нагадаємо, що в Житомирі в умовах обмежувальних заходів, спрямованих на протидію  поширення коронавірусної інфекції, було тимчасово обмежено пільговий проїзд в громадському транспорті, окрім військовослужбовців та працівників правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Вікторія Ткачук

    Та ладно. Все и так ездят когда хотят и куда хотят. Обидно, когда едешь на работу, в салоне маршрутки уже полно людей, которые в это время не должны там быть. Водители на замечания не реагируют от слова совсем.
  • Комиссаров Александр

    Г Житомир
  • Алег Воронцов

    По району буде їздити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up