У Бердичеві поліція з’ясовує обставини наїзду автомобілем на велосипедистку

У Бердичеві поліція з’ясовує обставини наїзду автомобілем на велосипедистку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 4 лютого на вулиці Вінницькій у районному центрі. 

Як повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області, близько 09:00 водій автомобіля «ВАЗ-2101», 61-річний містянин, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на жінку, яка на велосипеді перетинала перехрестя.

У результаті ДТП 66-річна бердичівлянка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до місцевої лікарні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Відео дня

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: будьте особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як велосипедисти, особи, які рухаються в кріслах колісних, та пішоходи. Постійно виявляйте пильність при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Шановні велосипедисти! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та сигналізуйте про свої наміри змінити напрям руху тощо знаками, зрозумілими іншим водіям. Дбайте про справність транспортного засобу. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up