Смертельна ДТП на Малинщині: 21-річний водій «Hyundai» з’їхав на узбіччя та зіткнувся з вантажівкою

Смертельна ДТП на Малинщині: 21-річний водій «Hyundai» з’їхав на узбіччя та зіткнувся з вантажівкою

У результаті зіткнення кросовера з вантажівкою, що сталося вранці 28 липня, травми, несумісні з життям, отримав житель Рівненщини.

Нині поліцейські відділення №1 Коростенського РУП встановлюють всі обставини події, - іінформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, близько 4:50 на 116 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин, неподалік с. Головки Чоповицької громади, водій автомобіля «Hyundai Santa Fe», 21-річний житель Рівненської області, рухаючись автошляхом, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з причепом припаркованого автомобіля «DAF», за кермом якого перебував 51-річний житель Одещини.

Відео дня

У результаті ДТП водій «Hyundai» загинув на місці події. Керманича вантажівки з травмами доставили до Малинської райлікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.

Шановні водії! Будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Пам’ятайте, що втома – один з чинників ризику потрапляння у ДТП. Відтак, відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці та дозвольте собі короткий відпочинок, а за необхідності зверніться по допомогу. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up