Семеро постраждалих: минулої доби через складну погоду на дорогах області сталися дві серйозні ДТП

Семеро постраждалих: минулої доби через складну погоду на дорогах області сталися дві серйозні ДТП

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 28 березня на автошляху Любар-Печанівка, неподалік с. Паволочки.

Як повідомили в ГУНП області, близько 14:40 водійка автомобіля «Hyundai Accent», 44-річна жителька м. Києва, рухаючись у напрямку с. Печанівки, не впоралась з керуванням та здійснила виїзд на смугу зустрічного руху. У результаті сталося зіткнення з автомобілем «Renault Mascott» під керуванням 25-річного жителя Житомирського району.

Унаслідок ДТП травми отримали водійка «Hyundai» та її 9-річна пасажирка, а також 28-річний пасажир «Renault». Усіх трьох доставили до Любарської лікарні для надання допомоги.

поліція розслідує дтп у миропільській громаді з травмуванням трьох людей

Відео дня

поліція розслідує дтп у миропільській громаді з травмуванням трьох людей

Аналогічна дорожньо-транспортна пригода сталася 28 березня близько 21:50 на 146 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Кам’янки Житомирського району.

Водій автомобіля «Opel Vivaro», 43-річний житель м. Тернополя, рухаючись у напрямку столиці, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz GLE 350» під керуванням 57-річного киянина.

У результаті ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля «Opel», жителі Тернопільщини віком 20 та 41 років. Усіх трьох ушпиталили до реанімаційних відділень житомирських лікарень.

Також медична допомога надавалась водієві «Mercedes».

Нині триває з’ясування всіх обставин подій у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Сергей Корчемлюк

    І НЕ ТІЛЬКИ НА ЦІЙ ДІЛЬНИЦІ ВСЕ БУЛО НА БОГАТО КРАЩЕ
  • Борихин Вадим

    Так це точно
  • Николай Остапчук

    Коли працювало на цьому відрізку ПП "Автомагістраль" Все було ОК. Цей рік працює Гройс автострада Порохо онур це жах. Це бидлота яка краде а взагалі нічого не робить Ганьба
  • Vadim Dmitry

    Порушення правил експлуатації? Там був йобаний каток, якій ніхто за добу нічим не посипав. Вранці вже машини були в кюветах як їхали, а вночі як повертався то на об'їзній житомирській взагалі був треш

keyboard_arrow_up