П'яний житомирський поліцейський в Яремче влаштував ДТП зі смертельними наслідками

П'яний житомирський поліцейський в Яремче влаштував ДТП зі смертельними наслідками

6 липня о 07:15 на Яремчанщині трапилось ДТП, внаслідок якої на місці аварії загинула 32-річна киянка Олена Денисенко.

Зткнення відбулось на зустрічній смузі, де водій VolksWagen Touareg не справився з керуванням. За кермом позашляховика був Антонюк Сергій Русланович, 1996 р.н. Чоловіка врятували подушки безпеки і він залишився цілим та неушкодженим, пише «Галицький кореспондент» з посиланням на народного депутата Василя Вірастюка.

Відомо, що винуватець ДТП є сином начальника Відділу державного екологічного нагляду (контролю) ПЗФ, лісів і рослинного світу Державної екологічної інспекції Поліського округу Антонюка Руслана Сергійовича. Він також займає високу посаду — старший інспектор криміналістичного відділу СУ ГУНП в Житомирській області.

За словами свідків, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та пропонував винагороду, щоб допомогли втекти з місця події. За попередніми даними – 1,19 проміле зафіксували в організмі водія позашляховика.

Відео дня

«Через друзів-знайомих ми дізнались, що 25-річний чоловік на кожному етапі встановлення деталей розслідування намагався «порішати», тому хочеться звернути увагу громадськості та не допустити безвідповідальності у цій ситуації. Мати втратила доньку, хлопець – кохану, а байкери – Оленку, члена байкерської родини. Я і сам раніше часто їздив на байку, тому знаю наскільки в Україні на дорогах неоднозначне ставлення до байкерів. По друге, чисто по-людськи, я не міг залишитись осторонь, бо наслідки цієї аварії бачив на власні очі», – повідомив Вірастюк.

 

 

 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up