Неподалік Житомира водійка «Lexus» наїхала на перешкоду: травмовані троє дорослих і дитина

Неподалік Житомира водійка «Lexus» наїхала на перешкоду: травмовані троє дорослих і дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 січня на 154 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Новоселиці Житомирського району.

Як повідомили в ГУНП області, близько 22:30 водійка іномарки, 33-річна жителька Київської області, рухаючись у напрямку м. Рівного, не впоралася з керуванням та здійснила зіткнення з бетонними плитами.

У результаті ДТП водійка та пасажири транспортного засобу, 31-чоловік, 36-річна жінка та 9-річний хлопчик, всі жителі Київщини, отримали тілесні ушкодження. Вони були доставлені до лікувальних закладів м. Житомира.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що призвели до автопригоди.

Відео дня

Шановні водії! Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин, особливо це актуально у нинішніх складних погодних умовах. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття.

Рухаючись незнайомим автошляхом у нічну пору, будьте вкрай уважні та обережні. Розгляньте можливість відпочинку та подальшого руху у світлу пору добу. Такі заходи перестороги допоможуть вберегти життя та здоров’я як водіїв, так і пасажирів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (30)
  • Руслан Романов

    Лексус в 33 роки....А голова безмізкова.Особисто мені жаль тих,хто страждає через чиюсь тупість
  • Надзуга Владимир

    Нехер нанять
  • Настя Міліщук

    Я лише водій-початківець. І не скажу, що олені на дорогах, то всі жінки чоловіків оленів там теж вистачає. Просто для мене вночі їхати взагалі важко, а особливо по незнайомій місцевості. Особливе прохання до людей, що пересуваються пішки в темну пору доби, в темних речах без світловідбивачів: "Майте Бога в серці! І якщо вам начхати на водія, який вас може не помітити, то подумайте про своїх рідних і близьких!" Я за взаємоповагу  та взаємодопомогу водіїв і пішоходів. А постраждалим швидкого одужання!!!
  • Павел Дмытрашко

    Багато хто зараз так їздить . Очі вивале і їде і похеру що там . А головний ворог це мобільник це просто якийсь триндець.

keyboard_arrow_up