На Звягельщині рівнянин на вантажівці на смерть збив місцевого жителя, що йшов по узбіччю

На Звягельщині рівнянин на вантажівці на смерть збив місцевого жителя, що йшов по узбіччю

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 лютого близько 18:25 на 252 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Піщева Звягельського району.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, водій автомобіля «Renault Magnum», 38-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку м. Рівного, вчинив наїзд на чоловіка, який рухався по узбіччю.

У результаті ДТП пішохід, 36-річний житель Звягельської громади, від отриманих травм загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відео дня

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: постійно виявляйте пильність стосовно пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні у темну пору доби, на неосвітлених ділянках дороги. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість у населених пунктах – 50 км/год.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up