На залізничних коліях перегону «Михайленки - Бердичів» загинув 69-річний чоловік

На залізничних коліях перегону «Михайленки - Бердичів» загинув 69-річний чоловік

7 липня на залізничних коліях перегону «Михайленки - Бердичів» загинув 69-річний житель Швайківської територіальної громади. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, про подію повідомив машиніст вантажного електропотяга. Близько 15:40 26-річний працівник залізниці побачив, що раптово перед потягом на коліях з’явився чоловік.

Попередньо, машиніст локомотива намагався запобігти зіткненню, подаючи звукові сигнали та застосувавши екстрене гальмування. Однак чоловік залишився на місці та від отриманих травм загинув.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини) КК України.

Відео дня

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Не скорочуйте шлях, йдучи коліями, та знаходьтесь на безпечній відстані від них. Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближенні та відходьте у безпечну зону під час його руху.

Будьте уважні та обережні!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up