На трасі Київ-Чоп зіткнулася вантажівка з легковиком, обидва автомобілі перекинулися. Фото. Відео

На трасі Київ-Чоп зіткнулася вантажівка з легковиком, обидва автомобілі перекинулися. Фото. Відео
У ДТП, яке сталося вранці 22-го вересня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, постраждали два водії, пасажир військового КамАЗа дивом уцілів.

«За попередніми даними, автомобіль КамАЗ і автомобіль Skoda рухалися у напрямку Києва. На 76-му кілометрі сталося попутне зіткнення. КамАЗ вилетів на зустрічну смугу і перекинувся. Автомобіль Skoda також перекинувся на дах», - розповів начальник відділення ДАІ Брусилівського райвідділу УМВС Сергій Лозовий.

За попередніми даними, аварія сталася при спробі автомобіля Skoda випередити вантажівку, що рухалася по правій смузі руху.

У КамАЗі знаходилися дві людини - водій і пасажир, в автомобілі Skoda - тільки водій. За допомогою спецтехніки рятувальники витягли постраждалих водіїв з перевернутих автомобілів і доставили у Брусилівську районну лікарню. Пасажир КамАЗа дивом уцілів, допомога медиків йому не знадобилася.

Відео дня

КамАЗ перевозив листи ДВП і дизельне паливо. У результаті аварії бочка з соляркою була пошкоджена і приблизно 300 літрів пального розлилося на трасі.

На місці ДТП продовжують ліквідовувати наслідки аварії.

Previous Next

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up