На Ємільчинщині на грунтовій дорозі застрягла "швидка" з хворим: витягали рятувальники

На Ємільчинщині на грунтовій дорозі застрягла "швидка" з хворим: витягали рятувальники

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Житомирській області, за минулу добу рятувальники двічі надавали допомогу водіям транспортних засобів.

Упродовж минулої доби рятувальники області два рази виїжджади для надання допомоги населенню. Зокрема, поблизу с. Кам’яногірка Ємільчинської територіальної громади Звягельського району автомобіль екстреної допомоги з хворою людиною загруз на грунтовій дорозі. За допомогою троса, лебідки та пожежного автомобіля рятувальники витягнули його на дорогу, де він зміг продовжити рух самостійно.

 

Відео дня

Крім того, поблизу с. Березянка Ружинської територіальної громади Бердичівського району легковий автомобіль з двома особами з’їхав зі слизької дороги у кювет. Бійці ДСНС відбуксирували його на проїжджу частину.

Внаслідок усіх пригод загиблих та травмованих не має.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Наталя Мельничук

    Задовго сидить в кріслі.Видно дуже стало добре сидіти і нічого не робити .Все під себе підібрав ,пора викидати з теплого місця .То ви люди ,коли будуть вибори добре думайте.Бо потім починаємо плоди .Коли йдуть на декілька термінів, забувають для чого  вони .Їх потрібно виносити на видах.
  • Наталя Мельничук

    Потрібно направити в ємільчино Д Б Р на провірку. Бо мер міста розраховувати тих,хто йому неугодний.Запитати,де дороги,чому в лікарнях бідося,чому в дошкільних  закладах одних звільняють ,а інших ні.Тай і по інших установах .
  • Таня Кашпуренко

    Треба народу задуматься.

    Таня Кашпуренко reply Таня Кашпуренко

    Я вірила йому,тому і віддала свій голос за його.Я ніколи недумала ,що помиляюсь.

    Arkady Shtivelman reply Таня Кашпуренко

    Таня Кашпуренко народу треба було замислитися на виборах...
  • Arkady Shtivelman

    Яке керівництвом ОТГ- такі й дороги

keyboard_arrow_up