На Чуднівщині "Рено" збив велосипедиста

На Чуднівщині "Рено" збив велосипедиста

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 липня близько 21:50 між селами Волосівкою та Карпівцями Вільшанської територіальної громади, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, водій автомобіля «Reno Megan», 20-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку с. Волосівки, здійснюючи обгін велосипедиста, що рухався у попутному напрямку, вчинив наїзд на нього.

У результаті ДТП велосипедист, 46-річний житель місцевої громади, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.

Відео дня

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.Шановні водії двоколісників! Будьте вкрай уважні та обережні. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та сигналізуйте про свої наміри змінити напрям руху тощо знаками, зрозумілими іншим водіям. Використовуйте захисні шоломи та інші пристосування, що допоможуть знизити ризик травмування у разі дорожніх інцидентів. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Пам’ятайте, що для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).  Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!
 
Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up