На Брусилівщині мотоцикл влетів в електроопору: водій і пасажир загинули

На Брусилівщині мотоцикл влетів в електроопору: водій і пасажир загинули

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 25 липня на автодорозі Брусилів – Андрушівка, поблизу залізничної станції Скочище Брусиліської територіальної громади.

У результаті зіткнення з електроопорою тяжкі травми отримали двоє людей. Поліція встановлює всі обставини, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, близько 17:45 водій мотоцикла «Hyosung», 25-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку с. Скочища, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою.

Відео дня

У результаті ДТП водій отримав множинні травми та помер під час надання  медичної допомоги у кареті «швидкої». Пасажир мотоцикла, 20-річний житель с. Скочища, з травмами був доставлений до реанімаційного відділення Брусилівської райлікарні. На жаль, не зважаючи на зусилля медиків, уранці 26 липня хлопець помер.

Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події та закликають водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та особистої безпеки.

Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Аби мати змогу контролювати двоколісник і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перетинайте автошляхи по пішохідних переходах. Використовуйте захисні шоломи та інші пристосування, що допоможуть знизити ризик травмування у разі дорожніх інцидентів.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up