Місто переходить на нову систему оплати проїзду, але чому незадоволені житомиряни?

Місто переходить на нову систему оплати проїзду, але чому незадоволені житомиряни?

Сторінка в соціальній мережі Фейсбук «Житомир Urban News»  повідомляє, що вже розпочала роботу нова система оплати, яка поки що не дуже відрізняється від старої. 

За повідомленням «Житомир Urban News» плюси нововведень:

- Нові автомати для поповнення та купівлі карток.

- Миттєве списання коштів з карти

Відео дня

- Поповнення картки в застосунку 

- Відсутність додаткового навантаження на водіїв 

З мінусів єдине, це те, що не всі автобуси обладнані терміналами, і не факт що будуть обладнані в майбутньому, тому люди жаліються, що доводиться користуватись паралельно і готівкою, також незрозуміла схема купівлі паперового білета для сканування. Ну і не менш важливим є ще жахливий і непродуманий дизайн програмного забезпечення валідатора.

Однак нова система доволі непогано і без великих проблем почала свою роботу в перші дні, тому будемо спостерігати за наступними кроками, які будуть лише вдосконалювати систему оплати.

Також нагадуємо, що через два тижні в Житомирі підвищать вартість проїзду в громадському транспорті. Крім того, в тролейбусах, трамваях та автобусах більше не можна буде розрахуватися готівкою за проїзд. По місту вже почали з'являтися нові термінали з транспортними послугами, а в самому транспорті запрацювали нові валідатори.

Але чому так багато незадоволених коментарів під новинами?

Ми намагалися зрозуміти основні проблеми. Так, майже на першому місці проблема, яка полягає в тому, що в перехідний період взагалі ніхто не може зрозуміти, що і як повинно працювати. Можна зауважити, що це технічна проблема. Друга – це те, що водії зазначають, що валідатори відсутні або не працюють і вимагають сплачувати готівкою набагато більшу вартість за проїзд. Тут вже залежить від людини. На жаль, деякі «хитруни» і раніше робили вигляд, що валідатор на працює, хоч після сварки та вимоги його ввімкнути, валідатор починав «дивним чином» нормально працювати. 

Третя проблема – взагалі ніхто не може пояснити, чому в нас під час війни на різноманітні «хотелки» завжди витрачають в рази більше, ніж коли це дійсно було потрібно.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (29)
  • Людмила Шут

    Купувала картку в терміналі здачу на карту не закинуло хоча пишуть що миттєво поповнюється рахунок вже четвертий день
  • Вадим Крутько

    Треба подавати петицію до президента,щоб прибрав цього пиздуватого мера,бо в нього вже " криша"поїхала від грошей!!!
  • Олена Федчик

    А як сільським людям або гостям міста платити за проїзд?Мало того що пільг на проїзд немає,то ще й готівкою не можна буде розрахуватися?Можливо я не зрозуміла,хто знає підкажіть.
  • Лида Ховрак

    А меру і депутатам немає куди гроші вкладати мабуть лишні є і не знають як поділити між собою от і придумали відмити кошти як яка різниця які ті термінали

keyboard_arrow_up