Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці

Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 14 квітня у селищі Брусилові та селі Тетерівці. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції.

Близько 01:30 на вулиці Лесі Українки у селищі Брусилові автомобіль «Skoda», під керуванням 29-річного місцевого жителя, зіткнувся з деревом. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 21-річна пасажирка легковика. Дівчина була доставлена до лікарні.

А вже близько 17:30 автотроща сталася на 5 км автодороги Житомир - Чернівці у селі Тетерівці. Попередньо, водій автомобіля «Audi», 24-річний житомирянин, допустив зіткнення з бетонною конструкцією.

Як результат – травми отримали керманич та двоє пасажирів легковика, 24-річний і 23-річний жителі обласного центру. Всіх їх було доставлено у лікувальні заклади міста Житомира.

Відео дня

Нині слідчі поліції з’ясовують усі обставини подій у межах відкритих кримінальних проваджень. Попередня кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шановні водії! Закликаємо вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Обирайте безпечну швидкість та будьте вкрай уважними під час руху у темну пору доби!

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up