ДТП у Баранівській громаді: у результаті зіткнення автівки з деревом загинув водій і його 22-річна пасажирка

ДТП у Баранівській громаді: у результаті зіткнення автівки з деревом загинув водій і його 22-річна пасажирка

Зранку 5 червня до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу с. Йосипівки.

Як повідомляє Звягельський районний відділ поліції, водій автомобіля «Renault Megane», 32-річний житель смт Довбиша, рухаючись автодорогою у напрямку с. Дубрівки, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом.

У результаті керманич транспортного засобу та його 22-річна пасажирка, жителька м. Баранівки, від отриманих травм загинули на місці події.

Нині слідчі з’ясовують всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Поліцейські закликають водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Подбайте, щоб швидкість вашого авто під час поїздок була такою, аби ви могли постійно контролювати транспортний засіб і могли безпечно та вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки.
смертельна дтп у баранівській громаді: поліція розпочала розслідування

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up