Дімка-реформатор поїхав у турне по селах автобусом МАЗ

Дімка-реформатор поїхав у турне по селах автобусом МАЗ

Сьогодні (20.05.18 - ред.) реформатор транспорту міста Житомира поїхав на зеленому МАЗі у виборче турне по селах Іванівської сільської ради.

Новим автобусом МАЗ, які закупили за гроші житомирян для житомирян. Повіз він не тільки профільного замушку, але й інших панів, всього було чоловік 5. Непогано так, для 5 чоловік ганяти таку машину. Автобус явно не використовується за своїм призначенням, ЧИ НЕ ТАК?

Виборче турне полягало в тому, щоб ці села приєднати до міста. Тож скоріш за все, автобусом паничі поїхали, щоб сільських жителів заманити заманухою нового транспорту, типу приєднаєтеся до нас - будете їздити отаким от транспортом у місто. Тоді просте питання: як так - купили за гроші міста Житомира, а хочуть використовувати їх у селах? Панове депутати міської ради, ви голосували за закупівлю цих автобусів у яких цілях? ДЛЯ МІСТА ЧИ ДЛЯ ПРЕДВИБОРЧОГО ТУРНЕ? Для підтвердження цієї версії надаю скрин коментаря людини, яка близька до нашого реформатора.

Відео дня


Йдемо далі, цим автобусом паничі у складі аж 5 чоловік побували в трьох селах, так агітуючи за приєднання до Житомира, що в одному з сіл люди викликали поліцію, щоб розібратися, на яких підставах комунальний автобус перебуває в селі.

І знаєте що, поліція встановила, що в шляховому листі автобуса маршрут був вказаний: Житомир, по місту. Тобто пряме порушення, адже автобус знаходився за межами міста. Можливо, нашим паничам і хочеться, щоб то були вже межі міста, але.. Так от, на водія поліція склала адміністративний протокол, окільки в дорожньому листі даний маршрут не вказаний, в поясненні водій вказав, що перевезення здійснюється за вказівкою заступника мера Ткачука.

Це новий вид підкупу виборців, не гречкою, а автобусами. Це повне нецільове використання автобуса, адже свої ср*ки у вихідний день потрібно службовим автомобілем возити, а ще краще - рейсовим автобусом. Це повна неповага до житомирян, коли за їх кошти купують автобуси, а вони стоять і не працюють, мотивуючи тим, що немає пального і в той час на піар-акції профільного заму час є.

За матеріалами "Журналу Житомира"

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Роман Виталивич

    Це тільки в житомирі таке може бути  .купили автобуси ,місяць стоять без роботи томущо палива нема бо тендер обявили а тут раз і виходить і паливо є і покататься можна ))ну блятсво що тут скажеш
  • Егор Алхимов

    Плохо, что никто не понимает обоюдную выгоду расширения границ г. Житомир. Чем больше жителей в одной ОТГ тем больше возможностей она будет иметь. Таким образом Ивановка получила бы намного больше перспектив развития с городом, чем просто сама по себе.
  • Voldemar Trybeckou

    Житомиряни за свои деньги купили ,а реформаторы хе...вы катаются с промо- акциями)))
  • Олександр Домалевський

    Так, вчора бачив цей автобус на трасі. Дуже здивувався цій "хєрні". От, на тій же Крошні, де вони вкрай потрібні, поки їх "нє відать".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up