Деньги потратили, табло поставили, однако информации о транспорте не прибавилось

Деньги потратили, табло поставили, однако информации о транспорте не прибавилось

На остановке "Телецентр" не так давно пафосно открыли новое информационное табло, которое, по идее, должно было осчастливить жителей Житомира и его гостей информацией про приближающийся транспорт общественного пользования.

Однако приобретённый и установленный по проекту бюджета участия города информационный прибор таинственным образом был демонтирован и исчез в неизвестном направлении, оставив от себя только металлическую загогулину. Тем временем в районе остановки "ул. Довженко" тоже недавно появилась такая "загогулина", но пока ещё без информационного табло.

Вопрос тут несколько в другом: зачем они нужны - эти табло, если маршрутки не имеют трекеров и ездят кто как хочет, а троллейбусы ездят точно не по расписанию. И не так давно, тоже при использовании бюджета участия были установлены информационные доски по сумасшедшей космической стоимости. Толку от них примерно столько же, как и от информационных табло.

Відео дня

Вывод: сколько можно красть деньги граждан и тратить их на проекты, которые никто не хочет поддерживать?

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Sergey Dyachenko

    Просто на сміх вже ставлять людей і ще там корупційні проекти виставляють!!!(((Владо схаменись,злодії та злодійка схаменіться!!!Бо швидкий ваш час!!!
  • Петро Хомчук

    Так може ж не для цього ставили?

    Oleg Demchishin reply Петро Хомчук

    Нє. Фурла поставили в неіснуюче комунальне підприємство для отмивки бабла за підписами ткачла для сухла. То є транспортна тєма.
  • Svetlana Lisayanskaya

    Все верно...но,почему все молчат? Молчание-знак согласия"- говорит народная мудрость...так,пускай дальше всех дурят...значит,достойны...
  • Oleg Demchishin

    Фурло ткачло подняло бабло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up