Через зіткнення двох автівок у Житомирі загинув пішохід, що був на тротуарі

Через зіткнення двох автівок у Житомирі загинув пішохід, що був на тротуарі

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 березня близько 23.00 на перехресті вул. Гоголівська – Добровольчих батальйонів в обласному центрі.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, у результаті отриманих у ДТП травм помер доставлений до лікарні 33-річний житомирянин. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що на перехресті відбулось зіткнення автомобіля «Skoda Octavia» під керуванням 22-річного житомирянина та «ВАЗ-2109», за кермом якого перебував 20-річний житель обласного центру. Унаслідок зіткнення ВАЗ втратив керованість та вчинив наїзд на пішохода, 33-річного жителя м. Житомира.

У результаті ДТП пішохід отримав травми та був ушпиталений до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні. На жаль, за годину чоловік помер.

Відео дня

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває з’ясування всіх обставин події.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 Екоінспекція оштрафувала підприємців за знищення газонів у гідропарку 16:19 #ПрозороТаПідзвітно: Від початку війни у Житомирській області відновлено 3255 об’єктів 16:00 Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини photo_camera 15:40 У Житомирі пройшов перший день чесько-українського театрального фестивалю play_circle_filled photo_camera Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 15:20 МОН презентує проєкт нового закону «Про професійну освіту» 15:00 Уночі на Новому бульварі компанія молодиків поламала сакури і магнолії 14:39 У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством 14:21 Бердичівлянин втратив 29 тисяч гривень, скориставшись сервісом з пошуку попутників 14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up