Відсьогодні житомиряни можуть перереєструвати авто в Дії

Відсьогодні житомиряни можуть перереєструвати авто в Дії

Тепер кожен охочий може зі свого гаджета користуватися новим сервісом. Отримати номерний знак та свідоцтво про реєстрацію авто у зручний спосіб можливо на території України у відділенні Укрпошти або кур’єром на вказану адресу.

Завдяки співпраці Міністерства внутрішніх справ та Міністерства цифрової трансформації послуга з’явилася у Дії 20 грудня 2023 року.

Підписання договору купівлі-продажу відбувається виключно в застосунку Дія. Все, що потрібно зробити клієнтам – розпочати процес купівлі-продажу у застосунку, дотримуватися підказок Дії та засвідчити проєкт договору Дія.Підписом. Далі адміністратори сервісних центрів МВС опрацьовують інформацію. Громадянам залишиться тільки домовитись про передачу та отримання коштів. 

При цьому номерний знак на авто можна залишити, або забронювати новий із спеціальною серією DI з платною чи безкоштовною комбінацією. Також можна обрати або електронне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, або виготовлене на бланку.

Відео дня

Свідоцтво про реєстрацію автомобіля та державні номерні знаки громадянин отримає вже за кілька днів за допомогою поштової доставки.

Наголошуємо, послуга перереєстрації можлива при першому продажі авто в календарному році, тобто скористатися перереєстрацією зможуть лише ті, хто продає чи купує автомобіль вперше за рік.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

РСЦ ГСЦ МВС в Житомирській області

Читайте також:

Знайти найближче укриття можна буде в Дії.

Коментарі

keyboard_arrow_up