Володимир Башек: «Допомога людям приносить мені колосальне задоволення»

Володимир Башек: «Допомога людям приносить мені колосальне задоволення»
Голова комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та гуманітарних питань.

Журналіст «20 хвилин» неодноразово домовлялась про зустріч з Володимиром Йосиповичем. Поспілкуватися нарешті вдалося у прохолодний осінній день в затишній приймальні дитячої міської лікарні на вул. 1-го Травня, де Володимир Башек працює головним лікарем вже більше 34 років. При зустрічі чоловік міцно потиснув руку. На руці золотий годинник, у руках окуляри. На полицях в його кабінеті стоять кубки, на стінах - численні почесні грамоти за особливі заслуги.

Людина стає депутатом, щоб вирішувати не власні проблеми, а житомирян. Завдячуючи тому, що я депутат вдалося закінчили будівництво лікувального інфекційного корпусу в дитячій лікарні. Сьогодні – це потужне відділення, яке повністю забезпечене необхідним обладнанням. У своїй виборчій програмі завжди виступав за те, щоб покращувати медичну допомогу дітям.

Найскладніше у роботі депутата вирішувати питання виборців. Коли звертаються з проблемами здоров`я – я можу посприяти. А щоб відремонтувати сантехнічне обладнання, дорогу, дах треба звертатися за допомогою до інших, писати звернення. Всі питання поступово вирішуються, але інколи це не можливо через складну бюджетну ситуацію у місті.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Інколи відчуваю себе не зовсім комфортно перед виборцем: не на все вистачає коштів. Деколи доводиться давати шаблонні відповіді на звернення від громадян: “Буде заплановано, буде вирішено” і це “буде-буде” затягується надовго. На жаль, я не в силі прискорити цей процес.

Допомога людям приносить мені колосальне задоволення.

В житомирян проблем немає. Влада має проблеми у недостачі коштів, що потім і випливає у проблеми житомирян, а вони заслуговують набагато більше та краще.

У нас прекрасне місто. Хочеться, щоб воно було європейське.

Я член фракції та політичної партії «Партія регіонів». Це найбільша партія у міській раді, яка дає можливість приймати рішення на користь жителів міста та дітей.

Я з Коростенського району і за національністю я чех.

Ми з дружиною завжди разом  - вона також лікар. Зараз очолює благодійну організацією, яка займається лікуванням та оздоровленням дітей з особливими потребами. Наші діти пішли по стопах батьків, бо з дитинства чули тільки про медицину.

Коли є можливість люблю подорожувати за кордоном.

Зранку на вихідні ми з родиною ходимо в церкву на служіння.

Люблю рибалити. Не так часто виходить ходити на рибалку як хотілося. Все, що піймаю несу додому, щоб дружина готувала. Я можу тільки почистити рибу. Вільний час люблю проводити з родиною, колегами та друзями у бані. Люблю пограти у більярд.

Моя настільна книга – Біблія.

Пишаюся своїми дітьми й онуками, своїми особистими досягненнями. Особливо пишаюся колективом.

Я почесний громадянин міста Житомира, а також заслужений лікар України. Для мене це почесні звання. Але це не тільки моя заслуга, а й мого колективу.

Сьогодні дитяча поліклініка є одним з кращих закладів в Україні. Ми забезпечуємо усіма потрібними медикаментами. А колектив прекрасний, відповідальний та відданий своїй професій душею і тілом, з великим стажем роботи та досвідом.

Я вірю в те, що все люди добрі. Просто в них треба пошукати добро.

Маю собаку Ніко та 5-х курей.

Я мрію, щоб онуки були добрими, прекрасними, розумними та працелюбними.

Найяскравіші спогади мого дитинства пов’язані зі школою та друзями. Коли приїжджаю у рідне село, то граю у волейбол, зустрічаюсь з братами та сестрами, танцюю в будинку культури.

Я жайворонок. Люблю ранком вийти на вулицю, послухати спів пташок, вдихнути на повні груди свіжого повітря.

Житомирянам бажаю, щоб закінчилася нестабільність, а їх діти завжди були здоровими.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up